Autorizovaný distributor spotřebního materiálu OKI

Nová řada multifunkčních zařízení OKI MC700

Společnost OKI představila novou řadu barevných multifunkčních zařízení formátu A4 s označením MC700. Tyto nové modely, určené do korporátního prostředí, využívají unikátní otevřenou platformu sXP, která nabízí nadstandardní možnosti při správě a řízení dokumentů. Multifunkce lze detailně nakonfigurovat a lépe tak vyhovět individuálním požadavkům zákazníků. 

„Výkonné modely série MC700 kombinují funkčnost zařízení pro korporátní prostředí s vysokou bezpečností a flexibilitou,“ říká Miroslav Tyburec, ředitel Oki Systems (Czech and Slovak). „Zároveň přináší rychlejší a ekonomičtější způsob správy a zpracování dokumentů. Multifunkce MC700 nejsou jen rozšířením našeho standardního produktového portfolia. Výrazně posilují také nabídku OKI v oblasti tisku formou služby, tzv. Managed Print Services.“

Zařízení řady MC700 přicházejí s otevřenou platformou sXP (smart Extendable Plarform), která umožňuje přizpůsobení uživatelského rozhraní s cílem hladce a efektivně začlenit všechny tiskové úkoly do firemních procesů. K výhodám patří mimo jiné nižší náklady na tisk díky posunu od manuální manipulace s dokumenty k automatizovaným digitálním postupům. Kromě toho multifunkce obsahují software pro management tisku, jako je vzdálená správa, sledování tiskových úloh nebo autentizace dokumentů. Umožní i menším a středním firmám plnohodnotný Document Management.

Řada MC700 zahrnuje modely MC760, MC770 a MC780, které jsou k dispozici ve dvou variantách – standardní „dn“ modely (duplex a síť) a modely „dnf“, které jsou dodávány s interním finišerem pro automatické třídění a sešívání dokumentů. Volitelná sešívačka je k dispozici pro usnadnění dokončovacích prací s dokumenty. Všechny modely jsou ovládány přes barevný dotykový LCD displej s úhlopříčkou 23 cm. Zdokonalený ergonomický design umožňuje jednoduchý uživatelský přístup k výměně spotřebního materiálu.

Série MC700 nabízí rychlost tisku až 40 stránek za minutu. Tisková hlava i skener jsou založeny na LED technologii společnosti OKI. K hlavním funkcím, které tato série nabízí, patří oboustranný tisk, kopírování a skenování, skenování do různých úložišť a možnost využití 160GB paměti. Ekologicky šetrné modely mají funkce pro úsporu toneru, využívají vysokokapacitní spotřební materiál a v režimu spánku spotřebovávají maximálně 2 W.

Multifunkční tiskárny OKI MC700 mají pokročilé bezpečností funkce, včetně zabezpečení PIN kódem nebo prostřednictvím identifikační karty, šifrování a mazání dat na disku. Všechny modely řady MC700 mají po registraci do třiceti dnů od nákupu prodlouženou 3letou záruku on-site zdarma.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti OKI


  • JVM Computers spol. s r.o., Vídeňská 744/2, 140 00 Praha 4
  • Tel.: 244 471 820, fax: 244 472 751
  • E-mail: podpora@jvm.cz, obchod@jvm.cz