Autorizovaný distributor spotřebního materiálu OKI

Environmentální vyúčtování

Jak v roce 2023 přispěla naše společnost ke zvyšování opětovného materiálového využití a ochraně životního prostředí? To deklaruje Environmentální vyúčtování, které jsme obdrželi od společnosti REMA Systém, kolektivního systému zajišťujícího sběr odpadních elektrozařízení, která pro nás dlouhodobě zajišťuje zpětný odběr a recyklaci vysloužilých elektronických zařízení.
Společnost REMA Systém, vypracoval Environmentální vyúčtování ve spolupráci se společností… (přečíst celé)

Ukončení provozu e-shopu

Vážení zákazníci,
od 1.1.2023 jsme přešli na nový model prodeje. Z toho důvodu jsme ukončili provoz e-shopu na našich webových stránkách. Pokud máte zájem nakoupit OKI zboží, seznam autorizovaných prodejců najdete například na stránkách oki.cz, nebo nás kontaktujte na e-mailové adrese obchod@jvm.cz.
Děkujeme vám za vaši dosavadní přízeň.
Tým JVM Computers

OKI C650

Jedná se o nejmenší vysoce výkonnou barevnou tiskárnou na světě. Poskytuje výkon, podporu médií a úsporu nákladů ve špičkovém provedení pro pracovní skupiny – to vše v kompaktní a robustní podobě stolní tiskárny.
Malé rozměry modelu C650 jsou předurčeny pro práci v těch nejužších prostorech a tiskárna vyžaduje pro svou funkci minimum místa. Díky plnému přístupu k přední straně a nutnosti ponechat pouze 2 cm po stranách tiskárny pro účely funkčnosti a údržby… (přečíst celé)

Tiskárna OKI Pro9542

S modelem Pro9542 posouvá OKI grafický tisk na zcela novou úroveň. Tento model nabízí špičkovou kvalitu a vyšší rychlosti tisku, nižší celkové náklady na vlastnictví, možnost flexibilně tisknout na kompletní škálu médií i jedinečnou variantu s tiskem pomocí páté barvy. Nyní můžete na vyžádání tisknout celou škálou výtažkových barev a navíc i plnou bílou na tmavé pozadí.
Model Pro9542dn představuje dostupnou tiskárnu s jedinečným vysokým rozlišením výstupu,… (přečíst celé)

Změna všeobecných obchodních podmínek DPD

Po dobu trvání nouzového stavu, ev. opatření karantény vůči Příjemci, nebo jiné osobě zdržující se na adrese doručení, není zaměstnanec DPD povinen vyžadovat podpis osoby jednající za Příjemce jako potvrzení o doručení zásilky. Při předání zásilky pořídí opis posledních 3 čísel průkazu totožnosti osoby přebírající zásilku. Jestliže převzetí nebude možné takto stvrdit, zásilka bude vrácena Odesilateli.
Přepravce DPD je oprávněn odmítnout nebo neuskutečnit… (přečíst celé)

Nová řada multifunkčních zařízení OKI MC700

Společnost OKI představila novou řadu barevných multifunkčních zařízení formátu A4 s označením MC700. Tyto nové modely, určené do korporátního prostředí, využívají unikátní otevřenou platformu sXP, která nabízí nadstandardní možnosti při správě a řízení dokumentů. Multifunkce lze detailně nakonfigurovat a lépe tak vyhovět individuálním požadavkům zákazníků. 
„Výkonné modely série MC700 kombinují funkčnost zařízení pro korporátní prostředí s vysokou bezpečností… (přečíst celé)

Nová řada tiskáren A3 - OKI C8x4

Novinkou v sortimentu OKI je nová řada tiskáren OKI C824, C834 a nejvýkonější model OKI C844.
Mimořádně kompaktní Obrovská flexibilita médií – tisk na různé formáty a typy médií Provoz šetrný k životnímu prostředí – rychlost a energetická úspornost díky efektivní zapékací technologii Podpora mobilního tisku – pro tisk na cestách Jedná se o nejmenší tiskárny A3 na trhu, dokáže zpracovat všechny tiskové úlohy, včetně vizitek, předem nařezaných médií, plakátů a… (přečíst celé)

Vstupní řada tiskáren OKI C/MC300 nyní i se zabudovanou Wi-Fi

OKI uvádí na trh novou konfiguraci multifunkce MC363dn a tiskárny C332dn. Obě jsou nyní k dispozici i s vestavěným Wi-Fi modulem pod označením MC363dnw a C332dnw.
Tiskárna C332  a multifunkce MC363 přináší barevný tisk A4 s vysokým rozlišením na psací stůl. Pomáhá tak malým firmám a domácnostem s budováním vlastní značky a úsporou nákladů, a to za překvapivě dostupnou cenu. Interní WIFi modul v těchto zařízeních je posouvá blíže k jednoduššímu používání ve… (přečíst celé)

Představení OKI MC573dn

Představení multifunkční tiskárny OKI MC573dn
Ján Ftáčnik, technický ředitel OKI, představuje inovace nové barevné multifunkční laserové tiskárny OKI MC573dn s rychlostí tisku 30 stran za minutu.
Hodnocení tiskárny v časopisu CHIP zde

Nové portfolio tiskáren

Společnost OKI Europe Ltd uvedla na trh novou řadu barevných a multifunkčních tiskáren. Cílem řady je transformace využití tiskáren ve firmách všech velikostí – od domácích a malých kanceláří po velké podniky.
Nové modely přinášejí barevný tisk profesionální kvality na dosah všem podnikům. Nyní bude možné tisknout všechny potřebné firemní materiály interně, a ušetřit tak čas, peníze a skladovací prostor, což umožní rychlejší reakce na změny trhu.
Uvedením… (přečíst celé)

následující stránka


  • JVM Computers spol. s r.o., Vídeňská 744/2, 140 00 Praha 4
  • Tel.: 244 471 820, fax: 244 472 751
  • E-mail: podpora@jvm.cz, obchod@jvm.cz