Autorizovaný distributor spotřebního materiálu OKI

Nové portfolio tiskáren

Společnost OKI Europe Ltd uvedla na trh novou řadu barevných a multifunkčních tiskáren. Cílem řady je transformace využití tiskáren ve firmách všech velikostí – od domácích a malých kanceláří po velké podniky.

Nové modely přinášejí barevný tisk profesionální kvality na dosah všem podnikům. Nyní bude možné tisknout všechny potřebné firemní materiály interně, a ušetřit tak čas, peníze a skladovací prostor, což umožní rychlejší reakce na změny trhu.

Uvedením nových zařízení na trh se rozšiřuje řada inteligentních tiskáren společnosti OKI, a inteligentní tisk a správa i kontrola dokumentů se tak poprvé dostávají na dosah stolního počítače. Podnikům a dalším organizacím to umožní urychlit přechod na digitální provoz, zavedení plynulejších pracovních postupů, větší produktivitu a schopnost reakce díky fantastickým barevným výstupům a digitálním řešením.

Všechna zařízení nové řady mají funkce pro zlepšení možnosti připojení a využívají síť Gigabit Ethernet pro rychlý přenos velkých barevných souborů. Zařízení C542 a MC573 jsou kompatibilní s aplikací AirPrint společnosti Apple Inc. a všechna zařízení podporují aplikaci Google Cloud Print 2.0 pro mobilní tisk. Celá řada volitelně umožňuje i bezdrátové připojení. Nová zařízení standardně využívají nejnovější bezpečnostní funkce, včetně funkce Private Print pro zabezpečení důvěrných dokumentů, volitelné funkce Card Release a kompatibility s protokoly IPSecnd (Internet Protocol Security).

Tiskárny, které umí všechno – výjimečné barvy, inteligentní funkce

Nová řada začíná cenově dostupnými zařízeními C332dn a MC363dn, jež spolu s vynikající tiskovou kvalitou ProQ2400 nabízejí nejrychlejší tisk ve své třídě na trhu. Zařízení MC363dn umožňuje oboustranné kopírování, faxování, skenování a tisk. Díky společnosti OKI již nemusíte dělat kompromis, pokud jde o funkce, i když si koupíte menší stolní model.

Firmy usilující o rychlý růst prostřednictvím digitalizace a zefektivnění pracovních postupů by měly uvažovat o novém zařízení C542dn a multifunkční tiskárně MC573, jež přináší do této cenové relace technologii dotykové obrazovky a inteligentního tisku. Nastavitelná 7palcová obrazovka a inteligentní rozšiřitelná platforma společnosti OKI (sXP) umožňuje připojení ke stávajícím zařízením pro tisk nebo přístup k softwaru pro správu dokumentů bez dodatečných nákladů. Obě zařízení využívají nový výkonný modul umožňující rychlost tisku 30/30 str./min a tiskovou kvalitu 1 200 x 1200 dpi.

zdroj: tisková zpráva OKI


  • JVM Computers spol. s r.o., Vídeňská 744/2, 140 00 Praha 4
  • Tel.: 244 471 820, fax: 244 472 751
  • E-mail: podpora@jvm.cz, obchod@jvm.cz