Autorizovaný distributor spotřebního materiálu OKI

OKI - inovace ruku v ruce s tradicí

Poměrně dlouhou dobu nepředstavila firma OKI žádné novinky ve své nabídce. Aby nám to nebylo líto, je jich nyní hned dvacet pět! Je zbytečné se zde rozepisovat o každém produktu. U některých jde jen o "kosmetické" změny vzhledu, parametrů nebo ceny. I když zrovna cena v případě duplexní tiskárny B401d je hodně zajímavá.

Když jsem se zmínil o duplexu, tak možnost oboustranného tisku nabízí všechny nové A4 modely jako standard. Duplex v základu mají samozřejmě i nové multifunkce. Ty jsou navíc vybaveny oboustranným podavačem originálů (RADF). Spojením těchto dvou funkcí získává zákazník jednoduše obsluhovatelné kopírovací centrum. Další novinkou je přítomnost WiFi v modelech MB451w a MB471w.

I barevné tiskárny se mohou pochlubit něčím novým. Před časem došlo ke sloučení všech obrazových válců do jednoho. Přesto, že byla tato změna ekonomicky výhodná, mnozí z nás se s tím těžko srovnávali. Nyní dochází k další změně a tento sdružený obrazový válec vydrží při černobílém tisku o polovinu více stran, než při barevném. Maximum je 30.000 stran. Nesmím zapomenout ani na velkoformátové tiskárny A3. Zde je asi nejvíc vidět změna vzhledu. Tiskárny jsou opět menší než předchozí modely. Mají jinak řešen multifunkční podavač, takže se snadněji obsluhuje.

Kompletní seznam nově uváděných produktů najdete v našem e-shopu po zadání filtru novinky.


  • JVM Computers spol. s r.o., Vídeňská 744/2, 140 00 Praha 4
  • Tel.: 244 471 820, fax: 244 472 751
  • E-mail: podpora@jvm.cz, obchod@jvm.cz